Zatvori članak
Događanja

Zapošljavamo izvršnog tajnika ili tajnicu!

Opis posla: briga o financijskom i adminsistrativnom poslovanju udruge, nadzor projekata u produkciji Kino kluba Split u suradnji s voditeljicom udruge, pisanje financijskih i narativnih izvješća u suradnji s voditeljicom udruge, praćenje natječaja, dogovaranje i koordiniranje suradničkih projekata u suradnji s voditeljicom udruge, koordinacija klupskih aktivnosti i obavljanje tekućih poslova. Posao se sklapa po ugovoru o radu na određeno vrijeme na pola radnog vremena.

Od osobe se očekuje samostalnost, socijalne kompetencije i entuzijazam u izvršavanju poslova. Za uzvrat Kino klub nudi otvorenu radnu sredinu, raznoliko i zanimljivo područje rada, mogućnosti stjecanja poslovnih kontakata, višestruke mogućnosti za napredovanje i ostvarivanje dodatne zarade za uspješno provedene projekte.

Prednosti prilikom odluke o izboru imat će kandidati/kandidatkinje s radnim iskustvom u području kulture, odnosno u upravi i administrativnom radu udruga. Kandidati/kandidatkinje koji uđu u uži izbor pristupit će razgovoru koji će provesti komisija. Intervju će se održati nakon završetka natječaja, u naknadno utvrđenim terminima.

Uvjeti: minimalno završeni prediplomski sveučilišni ili stručni studij, i/ili iskustvo u radu u kulturnom sektoru i/ili u radu udruga, napredno poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika.

Prijave se dostavljaju do 17.01.2020 na adresu: tajnik@kinoklubsplit.hr slanjem životopisa, te poželjno motivacijskog pisma, a kandidati i kandidatkinje mogu dostaviti i druge dokumente koje smatraju da ih dobro dodatno predstavljaju (pisma preporuke, potvrde i sl.)

Autorica ilustracije: Bianca Nita 
free vectors from pngtree.com