Zatvori članak
Događanja

Zapošljavamo koordinatora/icu programskih aktivnosti!

12.12.2021

Opis posla: pronalaženje i praćenje natječaja (nacionalnih i međunarodnih), predlaganje i osmišljavanje projekata u suradnji s upravnim tijelima udruge, koordinacija provedbe odobrenih projekata (programa) i sudjelovanje u pisanju izvješća, praćenje kvalitete provedbe programskih aktivnosti, komunikacija sa svim uključenim dionicima, pronalaženje sponzorstava, donacija i novih izvora i načina financiranja, predlaganje partnerstava i suradnji.
Praćenje provedbe komunikacijskih planova Kino kluba Split, organiziranje, prikupljanje i priprema materijala potrebnih za promidžbu programa i projekata udruge, istraživanje i analiza interesa i potreba publike, suradnja s različitim dionicima u cilju širenja publike, distribucija promotivnih materijala i oglašavanje programa, administrativni poslovi iz djelokruga rada, obavljanje ostalih vezanih poslova i zadataka po nalogu upravnih tijela udruge.

Od osobe se očekuje samostalnost, socijalne kompetencije i entuzijazam u izvršavanju poslova. Kino klub nudi otvorenu radnu sredinu, raznoliko i zanimljivo područje rada, mogućnosti stjecanja poslovnih kontakata, ostvarivanje dodatne zarade za uspješno provedene projekte. Posao se sklapa po ugovoru o radu na određeno vrijeme (3 godine) na puno radno vrijeme uz obavezan probni rok.

Prednosti prilikom odluke o izboru imat će kandidati/kandidatkinje s radnim iskustvom u području audiovizualne kulture ili kulture općenito, te u upravi i administrativnom radu udruga. Kandidati/kandidatkinje koji uđu u uži izbor pristupit će razgovoru koji će provesti natječajna komisija. Intervju će se održati u naknadno utvrđenim terminima.

Uvjeti: minimalno završeni prediplomski sveučilišni ili stručni studij, i/ili iskustvo u radu u kulturnom sektoru i/ili u radu udruga, napredno poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika.

Prijave se dostavljaju do 18.12.2021 u 16h na adresu produkcija@kinoklubsplit.hr slanjem životopisa, motivacijskog pisma i potvrde o stručnoj spremi, a kandidati i kandidatkinje mogu dostaviti i druge dokumente za koje smatraju da ih dobro dodatno predstavljaju (pisma preporuke, potvrde o dodatnom usavršavanju i sl.)