Zatvori članak
Događanja Edu

Otvorene prijave na cjelogodišnji seminar Rina Efendića: ALTERNACIJE

Seminar se sastoji od tri cjeline:

analogON – predavanja na temu analogne fotografije u kontekstu pokretne slike i filmske povijesti i s mogućnošću praktičnog rada u laboratoriju kluba;

videoBIT – predavanja o  razvoju digitalnih tehnologija i pionirima video umjetnosti, te set praktičnih vježbi kroz radionički program Paper movie(s) inspiriran idejama Branka Vučičevića.

Prijave se primaju preko on-line obrasca OVDJE i otvorene su do 7. listopada 2018. Prvo predavanje održati će se u srijedu u 20h, 17.10.2018 u prostorijama Kino kluba Split, Ulica slobode, Dom mladih 1.kat. Raspored predavanja i vježbi je je fleksibilan te će se dogovarati u suradnji s polaznicima.

Seminar je besplatan, a mogu ga pohađati svi koje zanimaju alternativni pristupi stvaranju pokretnih slika.

Rino Efendić autor je brojnih izložbi fotografija, uličnih akcija, zvučnih instalacija…Izlagao na preko deset samostalnih te na nizu skupnih izložbi. Uz to je i organizator i predavač na više javnih filmskih i obrazovnih programa (Likovna kultura za građane prema predavanjima Radovana Ivančevića, Mala škola fotografije, Godina dana filma – Biblioteka Šižgorić Šibenik). Bio je dugogodišnji profesor fotografije u Školi likovnih umjetnosti, i suosnivač je udruge KVART.

Za više informacija: 091 896 58 60 (Sunčica)